ویروس گوارشی جدید در راه است؟ وزیر آموزش و پرورش: از میان ۹۰۰ هزار شرکت کننده مرحله اول کنکور، ۵۰۰ هزار نفر داوطلب دانشگاه فرهنگیان بودند/ ۷۲ هزار نفر وارد مرحله ارزیابی تکمیلی شدند آلمان موفق به ساخت ماده‌ای شد که تا به امروز وجود نداشت آغاز به کار رسمی تاکسی اینترنتی تهران؛ به زودی ممنوعیت عمل جراحی زیبایی توسط پزشکان عمومی برداشته شد تب کریمه کنگو؛ بیماری کُشنده تابستانی هواشناسی ایران ۱۴۰۴/۴/۲۵؛ هشدار گرمای شدید در ۲۹ استان مشاغلی که هوش مصنوعی نمی‌تواند جایگزین آنها شود محرومیت ۱ تا ۱۰ ساله برای متخلفان کنکور دستگیری شرور معروف و ۸ متهم دیگر در پرونده نزاع مرگبار جنوب شرق تهران آیتم‌های تعیین شهریه مدارس غیردولتی/ کاهش ساعت کاری معلمان مدارس غیردولتی و بیمه کامل آنها از مهرماه جریمه ورود به محدوده طرح از ۲۸ خرداد تا ۸ تیر حذف می‌شود؟ هشدار هواشناسی درباره استمرار گرما در ۲۷ استان/ لزوم مدیریت مصرف انرژی فردا، آخرین مهلت دریافت کارت کنکور عکس روز ناسا از یک فرورفتگی در مریخ

خطر همه‌گیری بیماری تب دنگی در کشور

رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت نسبت به خطر آلودگی پشه آئدس به ویروس تب دنگی و همه‌گیری بیماری در کشور هشدار داد.
تاریخ انتشار: ۱۷:۱۱ - ۱۲ تير ۱۴۰۳ - 2024 July 02
کد خبر: ۲۴۸۰۰۷

به گزارش راهبرد معاصر؛ شهنام عرشی امروز در نشست خبری با موضوع وضعیت شیوع تب دنگی در ایران که در وزارت بهداشت برگزار شد، اظهار کرد: هفت استان ما شامل چهار استان جنوبی کشور، در معرض خطر گزش پشه آئدس و ابتلا به تب دنگی قرار دارند. سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان جزو استان‌های پرخطر ابتلا به بیماری به شمار می‌روند. در استان گیلان آلودگی وجود دارد و مازندران و گلستان در معرض رشد پشه هستند.

وی افزود: از آن‌جا که رفت و آمد به کشورهایی مانند امارات زیاد است و پشه آئدس در این کشور وجود داشته، پشه‌های موجود در کشور ما نیز آلوده شده‌اند و وقتی پشه های آلوده وجود دارند دیر یا زود، سایر استان‌ها نیز مستعد ابتلا و شیوع بیماری هستند و اپیدمی (همه‌گیری) بیماری را شاهد خواهیم بود.

 رئیس مرکز مدیریت بیماری‌های واگیر وزارت بهداشت ادامه داد: تخم پشه آئدس از طریق تایرهای فرسوده می‌تواند به همه جا منتقل شود اما بُرد پشه نهایتاً 500 متر است و مسافران باید در جزایر جنوبی و مراکز توریستی جنوب کشور مراقب این بیماری باشند. البته در شهرهایی مانند قزوین و در دانشگاه‌های علوم پزشکی شهید بهشتی، مشهد و قم نیز این بیماری شناسایی شده است اما انتقال محلی بیماری وجود نداشته است.

وی در پاسخ به سؤال تسنیم مبنی بر این که درچه فصولی از سال ممکن است افزایش جمعیت پشه‌های آلوده و شیوع بیشتر تب دنگی بیشتر شود؟ گفت: ما هشدارهای لازم را داده‌ایم و در حال رصد موارد بیماری تب دنگی هستیم تا از شیوع اپیدمی پیشگیری شود. نگرانی اصلی ما برای ماه های شهریور و مهر است، زیرا در این ماه‌ها از گرمای هوا کاسته می‌شود و پشه‌های آلوده در هوای آزاد به راحتی می‌توانند فعالیت کنند./تسنیم

مطالب مرتبط
ارسال نظر
آخرین اخبار